Judebolsjevism och kulturmarxism

Nazismen var inte bara en kamp mot och utrotning av judar och det judiska ”världsherraväldet”. Det gällde också homosexuella, romer, det vi i dag skulle kalla funktionshindrade, slaver och många andra. Men i siktet var också den samlade arbetarrörelsen, fackföreningsrörelsen, socialdemokrater, kommunister och andra. Det var judebolsjevismen som skulle bekämpas. Det går igenom i 30- och 40-talets propaganda. Det var ett bärande inslag.

Frågan har i Sverige uppmärksammats av bland andra historikern och forskaren Håkan Blomqvist i olika forskningsprojekt och böcker (Socialismens sista sommar). Jag har just nu inte tid att utveckla mer kring denna tråd.

Men ser man på den film som Anders Behring Breivik lagt ut på youtube.com ser man vilka likheter det finns med hans (synnerligen förvirrade) åsikter och kopplingen till (de lika förvirrade) konspirationsteorierna kring en judebolsjevism. Filmen finns utöver youtoube.com också här.

Det är kulturmarxismens multikulturalism som ihop med islam och islamiseringen av världen som ska krossas. Jo, det judiska är utbytt mot islam. Det är samma övermänniskoideal (i filmen symboliserad av riddaren Anders Behring Breivik) som ska befria världen. Därför blir det alltmer logiskt att det är socialdemokratin, socialdemokratins ungdomsförbund och den socialdemokratiska regeringsbyggnaden som angrips.

Se även den dagbok som terroristen Breivik skickat ut till extremhögern runt om i Europa.

Den enda trösten i det hela är att gärningsmannen, massmördaren, terroristen är fast och har erkänt.

Uppdatering: Läsvärd analys av Breivik och nyfascismen och en liknande här: http://utredningen.nu/terrorn-och-den-europeiska-nyfascismen/

This entry was posted in Politik and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Judebolsjevism och kulturmarxism

  1. Pingback: Inget bröllop för Åkesson & Hägglund | gusart – poesi & politik för ett hållbart liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *