Nödutryckning för att rädda Ganna Chyzhevska

Hon är gammal och svårt dement. Hon har dålig syn och hjärtproblem. Hon har inga släktingar i sitt hemland. Men fem i fyra i eftermiddag tänker den svenska staten tvinga henne ombord på ett plan till Ukraina, tillbaka till ingenting. Ganna Chyzhevska, 91, skall utvisas från Sverige. Hennes anhöriga kallar det en dödsdom. [Läs mer här]

Du kan hjälpa till genom att skicka nedanstående brev till migrationsminister Tobias Billström:

Migrationsverket har beslutat att utvisa blinda och dementa Ganna Chyzhevska till ett land där hon inte har några släktingar eller vänner och förmodligen kommer att dö mycket snart för att ingen tar hand om henne.

Detta djupt omänskliga beslut kan bara förklaras på ett av två sätt. Antingen gör Migrationsverket en skamlig tolkning av svensk lagstiftning. Eller också har Sverige skamliga lagar som gör detta möjligt.

I båda fallen är det regeringens skyldighet att reagera – för det är väl inte så här det ska gå till?

Låt Ganna stanna!

Använd nedanstående länk:

http://www.regeringen.se/pub/road/Classic/article/117/jsp/Render.jsp?a=70266&m=popup&l=sv

Tack!

This entry was posted in Politik and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *