Stödgala för Gaza i Oscar Fredriks kyrka 27 september

IMG_6107

Ava Bahari spelar Bach Chaconne för soloviolin i Oscar Fredriks kyrka 27 september. Bild: Gus Kaage

På lördag kväll klockan 19 den 27 september kommer Oscar Fredriks kyrka fyllas av fantastisk musik. Det blir ett knippe framträdande musiker i stan som gitarristen Gui Mallon samlat ihop för att göra en stödkonsert till nöden i Gaza. Ett rent humanitärt projekt där behållning går till svenska kyrkans pågående insamling till just bistånd till Gaza. Det kostar inget att komma, du får själv lämna ett bidrag i kollekten istället.

Och det blir idel namnkunniga musiker:
Gui Mallon
, gitarrist, världsmedborgare, författare, konstnär.
Anders Hagberg, flöjter, saxofoner, med spännande gränsöverskridande musik.
Andra medverkande är Jonas Franke-Blom, Love Nilsson, Hazel Ferretti (bilden nedan), Petra Hellquist och många flera. Inte minst den unga stjärnviolinisten Ava Bahari (bilden ovan) som ensam framför Bachs Chaconne för soloviolin – en kvarts solospel du inte kommer glömma!

Boka upp dig för lördag 27 sept kl 19 i Oscar Fredriks kyrka, konserten tar c:a 1,5 tim.

IMG_6086

This entry was posted in Mellanöstern, Musik and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *