Möt Daniel Bernmar, Vänsterpartiets nya kommunalråd

IMG_6829Daniel Bernmar, Vänsterpartiets nya kommunalråd. Bild: Gus Kaage

Måndag 27 oktober 18.30-21.00 håller Vänsterpartiiet Linné ett öppet möte för medlemmar och alla våra vänner med Vänsterpartiets nya kommunalråd Daniel Bernmar i gårdslokalen på Andra Långgatan 20. Temat är förstås ”Vad vill Vänsterpartiet i och med Göteborg”.
Daniel Bernmar arbetar som doktorand på Förvaltningshögskolan vid Göteborgs universitet och har tidigare representerat Vänsterpartiet som ersättare i kommunfullmäktige och som ordförande i SDN Örgryte-Härlanda.
Hans hjärtefrågor är välfärd och socialpolitik och han har beskrivit sig som ”en välfärdsnörd”. Som SDN-ordförande har han sett välfärdens behov på nära håll och hur nödvändigt det är att utveckla och satsa på den.

Som Facebook-evenemang: https://www.facebook.com/events/698988240193890/

This entry was posted in Politik, Uncategorized, Vänsterpartiet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *