Seminarium: Sex timmars arbetsdag – hur ska vi nå dit?

spd73d01-jpgÅrets sista möte i Vänsterpartiet Linnés seminarieserie viks åt sextimmarsdagen och vägen dit. Ana Rubin, som varit med och skrivit rapporten ”Striden om tiden – dags att förverkliga visionen om sex timmars arbetsdag” för Vänsterpartiet inleder samtalet tillsammans med Mats Pilhem, som varit med och tagit initiativ till det försök kring sextimmarsdagen som just nu genomförs i Göteborgs kommun på Svartedalens äldreboende. En kväll, öppen för samtal, frågor och förstås god fika. Alla välkomna!

Måndag 1 december 18.00. Andra Långgatan 20, gårdslokalen.

PS. Här kan du ladda ner Vänsterpartiets rapport. Sextimmarsförsöket har rönt stor internationell uppmärksamhet. Läs exempelvis Washington Post, Independent, Spiegel och andra.

Ana Rubin IMG_7331

This entry was posted in Uncategorized, Vänsterpartiet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *